Vacatures
3
Home
Visie
Ons team

Ons team

 

Drs. Anne Kodde

Goede, stabiele en toekomstbestendige gezondheidszorg is belangrijk voor een sterke maatschappij. Voor nu en voor onze kinderen en kleinkinderen. Iedereen heeft hier mee te maken en dat maakt het voor Anne Kodde een omgeving waar ze een bijdrage aan wil leveren. Dit doet zij via het ondersteunen van de bestuurlijke uitdagingen door sterke en daadkrachtige interim toezichthouders/bestuurders te verbinden aan zorgorganisaties. Samen met de mensen in de organisatie maken zij ambities waar en zetten zij de juiste executiekracht in totdat het nieuwe perspectief bereikt is.

Anne is een betrokken gesprekspartner voor bestuurders en toezichthouders. Haar jarenlange ervaring als interimmanager, adviseur en HR-professional zet ze in om vraagstukken snel te doorgronden en realistische oplossingen aan te dragen. Ze doorziet snel de context, maakt zaken helder en brengt van daaruit overzicht en rust. Dit is het startpunt om snel en daadkrachtig actie te nemen en te zorgen dat er weer nieuw perspectief komt door te zoeken naar een goede interim toezichthouder/bestuurder. Anne blijft gedurende de gehele interim-periode betrokken en zal een procesbegeleidende rol innemen. Totdat de organisatie zelf weer verder kan en het nieuwe perspectief binnen bereik is.

Anne is haar loopbaan begonnen in HR-management functies in de profitsector, waarna ze de overstap maakte naar het bureau Funktiemediair. Binnen dit bureau hield zij zich o.a. bezig met de bemiddeling van interimmanagers en het leidinggeven aan interim HR-adviseurs. Na vijf jaar maakte ze zelf de overstap naar interim management en heeft ze circa 15 jaar vanuit haar eigen bedrijf opdrachten uitgevoerd op het gebied van HR-management en organisatieontwikkeling. In 2019 sloot Anne zich aan bij Twynstra Gudde Interimmanagement waar ze zich richtte op de bemiddeling van interimmanagers in de zorg. Eind 2022 ging ze de samenwerking aan met Hanneke Houtzagers om de dienstverlening rondom interim toezicht en bestuur binnen Governance Search verder uit te breiden.

Top