Vacatures
4

Hein van Haastert

Wij begeleiden, ieder vanuit de eigen expertise, de werving en selectie van toezichthouders, bestuurders en managers bij zorginstellingen en woningcorporaties. Gezamenlijk beschikken we over ruim 50 jaar expertise in het publieke domein en hebben dus een gedegen inhoudelijke kennis wat er speelt in deze sectoren.

Door deze samenwerking bieden wij opdrachtgevers en kandidaten toegang tot verschillende marktdomeinen, dragen wij bij aan een goede kwaliteit van toezicht en bestuur en zetten we ons in voor een duurzame match

Hein van Haastert is al sinds 1989 actief op het terrein van werving en selectie.
Na vele jaren bij bureaus (zoals bijvoorbeeld GITP en PublicSpirit) te hebben gewerkt, heeft hij in 2014 besloten om onder eigen vlag verder te gaan en heeft hij zijn bureau VAN-HAASTERT opgericht. Dit geeft hem de mogelijkheid om opdrachtgevers en kandidaten nog persoonlijker van dienst te zijn.

VAN-HAASTERT is  het werving en selectiebureau voor toonaangevende functies bij woningcorporaties. Hein van Haastert is uw specialist en u kunt op hem rekenen bij het werven en selecteren van:

  • Voorzitters en leden van Raden van Commissarissen/Toezicht.
  • Directeur-Bestuurders.
  • Directie en hoger management.

Het is helder dat toezicht en bestuur bij woningcorporaties onder een publiek vergrootglas liggen. Iedereen heeft dan de keuze: kijk ik mee door dat vergrootglas en spui ik kritiek? Of kies ik ervoor om toezichthouders en bestuurders te faciliteren bij de uitvoering van hun belangrijke taak? Hein van Haastert heeft voor het laatste gekozen en gaat dan ook graag met u in gesprek.

Top